Nu expira

Cel.ro te ajuta sa faci fata caldurii cu noile aparate de aer conditionat mobile la preturi cu 800 lei reducere, disponibile acum pentru comenzi online.

Descopera cele mai revolutionare aparate de aer conditionat portabile marca Argo si DeLonghi, ideale atat pentru acasa, cat si pentru birou! Aparatele Argo Relax, Argo Husky si  Delonghi Pacan112 au functii de racire, dezumidificare si ventilatie si asigura o atmosfera perfecta incaperilor, prin racirea si purificarea aerului. Ele sunt dotate cu telecomanda digitala, panou de comanda digital si posibilitate de drenaj continuu si reprezinta o alegere foarte buna pentru cei care isi doresc o solutie de climatizare eficienta si avantajoasa ca pret, care garanteaza, in plus, confort maxim in timpul utilizarii. Datorita dimensiunilor reduse si a portabilitatii maxime, acestea pot fi instalate usor si rapid oriunde doresti sa te bucuri de o senzatie placuta de racoare si de confort.

Alege aparatul de aer conditionat mobil care se potriveste casei sau biroului tau si bucura-te de un design modern si eficienta maxima chiar si in timpul celor mai ridicate temperaturi. Profita de preturile mici oferite de Cel.ro si economiseste 800 de lei comandand online aparatele de aer conditionat mobil din oferta!

Add Favorites last used 09 ore 58 minute 15 secunde ago
Comentarii