Nu expira

Pe Cartuseria.ro, ai 25% discount pentru imprimantele dotate cu sistem CISS si livrare gratuita oriunde in tara. Descopera cea mai buna solutie pentru printuri de calitate la cele mai mici preturi!
Daca printezi zilnic un numar mare de documente la serviciu sau acasa, ai nevoie de o imprimanta practica si eficienta. Alege un model de imprimanta Brother, Epson, HP, Canon cu sistem CISS! Acestea te ajuta sa faci o economie de pana la 95% la cerneala consumata datorita sistemului de alimentare continua (CISS) incorporat de producator, fiind una dintre cele mai ieftine solutii de printare de pe piata.
Poti alege, de exemplu, imprimanta multifunctionala Brother DCP-T700W cu sistem CISS integrat sau Imprimanta Canon Pixma G3400 cu sistem de alimentare continua CISS pentru o printare economica acasa sau multifunctionala CANON PIXMA G3400 cu sistem CISS integrat insotita de o pereche de casti gaming cadou! Modelele din aceasta oferta sunt recomandate in special pentru uzul personal sau birou, pentru un volum mare de printuri la calitate excelenta si o buna intensitate a culorilor, dar si pentru ca nu presupun manevre complicate de intretinere.
Toate ofertele pentru imprimante cu sistem CISS cu reducere de pret pana la 25% si Livrare Gratuita sunt disponibile pe Cartuseria.ro!

Add Favorites
Comentarii