Nu expira

Cartuseria.ro are oferte speciale pentru o gama variata de cartuse toner ProCart compatibile HP. Preturile incep de la 35 de lei pentru print alb negru sau color, astfel incat sa poti gasi cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.
Pentru printuri de calitate superioara, capacitatea de printare este un factor decisiv, tocmai de aceea este indicata utilizarea unor consumabile care asigura o performanta buna, cu grad de acoperire mare, astfel incat documentele alb-negru sau color sa arate impecabil. In functie de tipul de consumabil compatibil pentru imprimanta HP, poti alege cartuse ProCart care sa optimizeze cheltuielile atat pentru un volum de print redus, cat si pentru un volum de print foarte mare, atat pentru print calitativ color, cat si pentru print alb negru.
Optiunile sunt diverse, precum cartus toner CE285A/85A Black compatibil HP pentru 1600 de pagini la 35 lei, cartus toner Q2612A/12A Black HP compatibil pentru 2000 de pagini la 35 de lei si multe altele.
Profita de oferta Cartuseria.ro pentru a gasi cele mai performante consumabile pentru print alb negru sau color compatibile cu imprimantele HP, precum cartuse din gama Procart apreciate, la momentul actual, ca fiind una dintre cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.

Comentarii