Nu expira

Pe Carturesti.ro, ai cel mai recent volum Harry Potter „The Cursed Child” cu reducere si transport gratuit.

Citeste cea de-a opta poveste Harry Potter – nouasprezece ani mai tarziu – si lasa-te cucerit de lumea fantastica si aventurile celui mai cunoscut vrajitor pe care J.K. Rowling , Jack Thorne si John Tiffany le-au imaginat in volumul Harry Potter „The Cursed Child”. Descopera o super poveste plina de situatii interesante care te vor tine cu sufletul la gura si urmareste-l in ultimul volum al seriei pe Harry Potter care, ajuns la maturitatate – tata a trei copii si angajat al Ministerului Magiei – continua sa faca vraji.
Intra in lumea magica a seriei literare care a inregistrat cele mai mari vanzari si a strans cele mai multe aprecieri din partea fanilor si recenzii pozitive din partea criticilor de carte, comandand ultima carte lansata, disponibila online la pret special in varianta originala in limba engleza.

Profita de oferta Carturesti.ro cu discounturi de pana la 30% la cartile in limba engleza din seria originala si comanda volumele preferate Harry Potter sau cel mai asteptat volum al seriei – Harry Potter „The Cursed Child” cu discount si transport gratuit.

Add Favorites
Comentarii