Nu expira

Pe Carturesti.ro ai discount de 25% la cartile editurii Black Button Books care iti ofera o perspectiva plina de creativitate si inspiratie asupra lumii din jur.
Indrazneste sa descoperi idei noi si argumente puternice care te conving sa te bucuri in fiecare zi de propriile trairi si decizii. Cu ajutorul cartilor aparute recent la editura Black Button Books ai parte deopotriva de o lectura captivanta si de informatii care contribuie la dezvoltarea personala si te inspira. Poti alege titluri apreciate precum Uite-asa o pierzi – Junot Diaz, Indrazneata – Caroline Paul, Iubire si obstacole – Aleksandar Hemon, Razboiul Povestilor – Jonah Sachs, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio biblioteca.
Afla trairile dezvaluite de Caroline Paul in Indrazneata si incurajeaza-ti apetitul pentru a face lucruri cu adevarat surprinzatoare, depasindu-ti temerile si zona de confort sau sarbatoreste alaturi de Junot Díaz toate felurile de iubire care pot fi experimentate citind cartea premiata Uite-asa o pierzi.
Largeste-ti orizontul cunoasterii citind cele mai apreciate carti ale momentului – recomandate atat pentru momentele de regasire, cat si pentru cele de relaxare! Le gasesti acum online in libraria Carturesti.ro in sectiunea editurii Black Button Books la preturi cu 25% reducere si livrare rapida oriunde in tara!

Comentarii