Nu expira

Pe Carturesti.ro gasesti peste 350.000 de carti in engleza pe care nu trebuie sa le ratezi in 2018. Alege titluri de carte in limba engleza cu 20% reducere fie ca iti place literatura contemporana, fie ca esti in cautare de volume pentru dezvoltare personala.
Bucura-te de cele mai interesante momente de lectura alegand exemplarele preferate din cele mai apreciate carti ale momentului. Ai posibilitatea sa alegi best seller-urile de mister, fictiune, fantasy, noutati literare in limba engleza cu livrare rapida scrise de Viction, Robert Frank, Annelie Lugtens, Catherine Barr, Steve Williams si altii sau volume pe care ar trebui sa le ai in biblioteca precum The Destroyers – Christopher Bollen, Pachinko – Min Jin Lee, Autumn – Karl Ove Knausgaard. Aceste carti sunt editate de cele mai prestigioase edituri – Taylor&Francis Ltd, Cambridge University Press, Penguin Books, Pan Macmillan – si multe dintre ele sunt premiate Nobel sau Man Booker Prize.
Descopera colectia de carti cu peste 350.000 de titluri reduse scrise in limba engleza de autori contemporani de top! Ai preturi cu 20% discount si livrare rapida fara costuri suplimentare de transport, indiferent ca optezi pentru literatura, pentru carti de dezvoltare personala sau biografii, pentru ghiduri practice in limba engleza.

Add Favorites
Comentarii