Oferta expirata

Pe Carturesti.ro te asteapta o super promotie la cartile editurii Rao. Fiecare doua carti cumparate din stocul editurii Rao iti dau posibilitatea sa iti alegi o a treia carte gratuit.
Acum poti adauga in biblioteca ta cele mai noi aparitii de carte la preturi avantajoase. Alege titlurile preferate de la editura Rao si beneficiaza de oferta. Te poti bucura de cele mai frumoase momente de lectura cu volume scrise de autori apreciati ai momentului, precum Agata Christie, Larousse, Gabriel Garcia Marques, John Grisham, Ken Follett, Nicholas Sparks, Christian Jacq, James, Patterson. Ai peste 1100 de carti scrise in limba romana, printre acre regasesti noutatile momentului, best seller-uri, dar si titluri care au castigat premii Nobel sau Man Booker Prize. Poti alege volume diverse, de la Micul print. Editie pop-up de Antoine de Saine Exupery si pana la Stalpii pamantului, Ken Follet, Povestea vietii mele, Maria – Regina Romaniei, Muntele vrajit de Thomas Mann sau numeroase carti istorice, romane clasice, carti din colectia Rao de buzunar.

Profita de sansa de a achizitiona carti la reducere! La doua carti cumparate din oferta editurii Rao, disponibile online pe Carturesti.ro, a treia, cu pretul cel mai mic, este gratuita. Profita acum! Perioada de desfasurare a promotiei este limitata!

Comentarii