Nu expira

Pe Carturesti.ro ai impachetare cadou gratis la cartea de colorat pentru adulti – Mandale. Profita de oferta si daruieste un cadou deosebit unei persoane dragi!
Cartile de colorat pentru adulti sunt un remediu foarte bun pentru starea de stres si anxietate. Ele reusesc sa readuca linistea si sa iti stimuleze creativitatea. Cu fiecare desen descoperi placerea de a colora si de a-ti depasi limitele imaginatiei.
In cazul in care cauti un cadou care sa surpinda, poti comanda cu incredere Mandale – desene de colorat pentru adulti. Cartea are desene foarte interesante – mandale, pasari, ornamente, flori, mai simple sau mai complexe, realizate cu precizie si este o metoda perfecta pentru combaterea stresului sau plictiselii.
Terapia prin culoare este o metoda foarte apreciata de a recapata starea de bine si functioneaza foarte bine pentru adultii indreptati pasionati de arta si de frumos. De aceea, Mandale se va potrivi foarte bine persoanelor care lucreaza intr-un mediu stresant, colegilor de birou sau cunostintelor care cauta activitati diferite de rutina zilnica.
Profita de oferta Carturesti.ro si testeaza beneficiile terapiei prin colorat sau ofera sansa unui prieten sa testeze acest mechanism de relaxare. Ai la dispozitie Mandale – desene de colorat pentru adulti cu impachetare cadou gratuita si livrare rapida oriunde in tara.

Comentarii