Nu expira

Carturesti.ro te asteapta cu discounturi de pret de pana la 70%. Prinde lichidarea de stoc la sute de produse din colectiile de carte, papetarie, obiecte pentru decor interior, jucarii, accesorii si multe altele!

Pentru cei care isi doresc sa gaseasca o librarie completa, din care sa nu lipseasca cele mai noi aparitii publicistice, dar nici cele mai rare editii de carte, Carturesti.ro este locul perfect. Aici ai la preturi avantajoase papetarie si accesorii, carti ale celor mai cunoscuti autori straini – William Shakespeare, Umberto Eco, Joel Morris, Franz Kafka, Alexandre Dumas, Charles Dickens, home & deco, playground, astfel incat sa te bucuri de cele mai placute placute momente de lectura si, totodata, sa iti poti amenaja coltul tau de relaxare in cel mai personal mod.
Fie ca esti in cautarea unui joc pentru copii, ca ai nevoie de produse de papetarie pentru scoala, fie ca vrei sa gasesti un film sau un documnetar clasic pe CD sau sa faci un cadou special din colectia de portelanuri fine French Press, printre cele peste 300.000 de produse aflate la vanzare online, ai toate sansele sa gasesti preferatele tale.

Profita de lichidarea de stoc la colectiile Carturesti.ro si adauga in biblioteca best seller-urile momentului deoarece ai reduceri pana la 70% si livrare gratuita pentru comenzi peste 75 de lei.

Comentarii