Nu expira

Descopera pe Carturesti.ro o gama larga de jocuri de indemanare Kendama. Ai peste 50 de modele de jocuri la preturi mici printre care poti gasi preferatele copiilor.

Jocurile de indemanare sunt excelente pentru a dezvolta atentia si concentrarea copiilor. In plus, ele sunt distractive si competitive, provocand jucatorul de fiecare data cand le foloseste. Din aceasta promotie fac parte peste 50 de modele de jocuri de indemanare Sweets Kendamas, dar si Primavi, Momki, Aquamarine Games, Coki, recomandate pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani.
Poti alege jocuri confectionate din lemn de calitate superioara si accesorii, precum jocurile japoneze de indemanare cu bile care presupun aruncare si prindere deoarece ai la dispozitie cele mai apreciate versiuni: Joc de indemanare – Kendama – Solids, Joc de indemanare – Kendama – Stain Walnut, Joc de indemanare – Kendama – Natty Cushion, Joc de indemanare – Kendama – Pro K si multe altele.

Testeaza reflexele, indemanarea si viteza de reactie a copiilor si incurajeaza-i sa isi dezvolte abilitatile de manuire oferindu-le jucarii educative, precum jocurile de lemn cu bile. Le gasesti acum pe Carturesti.ro, disponibile in peste 50 modele Kendama cu preturi incepand de la 49 lei, impachetare cadou si transport gratuit (peste 75 de lei)!

Comentarii