Nu expira

Carturesti.ro te asteapta cu peste 300.00 de produse din care poti alege traduceri la editii rare de carte, jucarii si jocuri sau documentare, filme clasice si bestseller-urile momentului la cele mai bune preturi, precum Warcraft: Inceputul in format DVD si Blu Ray cu 7% discount.

Unul dintre cele mai vizionate filme ale anului, Warcraft, ii aduce in fata fanilor pe Paula Patton, Clancy Brown si Ben Foster intr-o poveste care reuseste sa-i fascineze chiar si pe mai putin impatimitii aventurilor fantasy World of Warcraft. Lasa-te captivat de infruntarea dintre omeni si orci, de eroi care sunt gata sa sacrifice totul in lupta pentru a ajuta omenirea sa castige razboiul, de scene absolut superbe care tin suspansul in fata ecranului la cote maxime.
Filmul este disponibil pe DVD si Blu Ray cu subtitrare in romana, engleza, bulgara, croata, ceha, estona, greaca, ebraica, maghiara, letona, lituaniana, poloneza, rusa, slovena, ucraineana, avand o calitate excelenta a imaginii si sunetului pentru o experienta de vizionare perfecta.

Fie ca te pregatesti de un maraton de filme de weekend sau esti in cautarea celor mai bune pelicule ale momentului, comanda filmul Filmul Warcraft: Inceputul in format DVD si Blu Ray, disponibil la pret cu 7% reducere pe Carturesti.ro!

Add Favorites
Comentarii