Nu expira

Descopera pe Carturesti.ro o colectie variata de filme romanesti de colectie la preturi speciale cu 20% reducere!

Alege pentru serile tale de film una dintre cele mai indragite pelicule ale cunoscutilor regizori romanesti Sergiu Nicolaescu, Mircea Dragan, Nicolae Margineanu, Dinu Cocea,Geo Saizeszu, Elisabeta Bostan si Mircea Daneliuc, disponibile la oferta. Ai 180 de titluri din diferite genuri – documentare, drame, comedii, istorice, pentru copii si adolescenti. Printre acestea se afla filmele celebre Orient Express, Ultimul cartus sau Nea Marin Miliardar ale lui Sergiu Nicolaescu, pe care le poti revedea oricand cu placere.
Daca iti place comedia, iti stau la dispozitie DVD-urile din Colectia Brigada Divese, iar pentru momentele petrecute in familie, poti revedea – Aventurile lui Tom Sawyer, Amintiri din copilarie,Momente si schite, Pistruiatul, Colectia Veronica. Din aceasta promotie fac parte filme romanesti noi, filme romanesti consacrate, filme romanesti premiate la festivalurile de film din tara sau din strainatate, disponibile pe suport DVD, Blu-Ray Disc, DVD/CD.

Bucura-te de cele mai frumoase experiente de vizionare! Profita de oferta Carturesti.ro si ai de pret special cu 20% reducere la cele mai bune filme romanesti ai ultimilor ani!

Add Favorites
Comentarii