Nu expira

Descopera pe Carturesti.ro colectia de instrumente de scris la oferta cu 69 de modele de stilouri Lamy disponibile la preturi reduse!
Rechizitele scolare folosite contribuie la deprinderea unui scris elegant si citet inca din primii ani de scoala. Pentru alegerea celui mai potrivit stilou, de exemplu, se recomanda sa se tina cont de forma acestuia, de design si de rezistenta.
Deoarece sunt usor de folosit si transmit fiabilitate si robustete, stilourile Lamy Safari sunt foarte apreciate de catre elevi. Fiind considerate stilouri unice, ideale pentru scoala, cele peste 69 de modele marca Lamy la promotie ofera posibilitatea de a alege din designuri variate, pentru orice tip de preferinte si culori diverse: albastru, roz, galben, dar si in variante clasice, negru sau transparent.
Poti opta pentru stilou cu capac, stilou cu rezerve, stilou cu penita din otel inoxidabil slefuit, special concepute pentru scriere caligrafica, cu alimentare cu cerneala in culori multiple si fereastra pentru verificarea usoara a nivelului cernelii.
Prinde oferta speciala si opteaza pentru modelul care te reprezinta dintre cele 69 de stilouri Lamy la cel mai bun pret disponibile acum pe Carturesti.ro! Acestea pot fi folosite zilnic la scoala sau la birou sau pot fi un cadou special cu optiune de impachetare gratuita!

Add Favorites
Comentarii