Nu expira

Pe Carturesti.ro ai super oferta la setul inovativ Moleskine Smart Writing Set, care poate transmite fidel telefonului tau fiecare semn pe care il scrii pe hartie. Descopera un nou mod de a-ti exprima ideile, folosind agenda electronica din colectia Moleskine si ai 5% reducere de pret la comanda.

Ideile pe care le scrii de mana se transforma instant in documente salvate si gata de a fi distribuite pe telefonul tau cu ajutorul noii generatii Moleskine Paper Tablet, Pen+ cu aplicatie speciala pentru smartphone inclusa. Poti lua notite, poti desena, poti edita documente si acestea sunt transferate imediat catre telefon gata de a fi trimise mai departe in format PDF, Text sau SVG. In pretul redus sunt incluse Paper Tablet cu coperti tari si 173 de pagini special imprimate pentru a fi citite de catre Pen+, Pen+ smartpen, cablu USB pentru reincarcarea Pen+, 1 rezerva de cerneala pentru pix, manual de instructiuni, brosura cu povestea Moleskine. Comanda-l pentru tine sau pentru a face un cadou special deoarece ai impachetare gratuita si transport fara costuri suplimentare.

Profita de oferta Carturesti.ro si foloseste cele mai moderne gadgeturi pentru a da viata ideilor tale, precum setul Moleskine Smart Writing cu 5% reducere si transport gratuit care functioneaza impreuna cu aplicatia speciala Moleskine Notes gratuita in App Store si pe Google Play.

Comentarii