Nu expira

Pe Carturesti.ro ai 15% reducere pentru cea mai asteptata carte a lui Andrei Ciobanu – “Suge-o, Andrei!”, continuarea bestsellerului 2015 “Suge-o, Ramona!”.
Dupa neasteptatul succes pe care l-a avut online si in varianta print cu “Suge-o, Ramona!”, Andrei Ciobanu aduce acum in atentia publicului o noua poveste.
“Suge-o, Andrei!” este o carte cu aventuri pline de umor in care cititorii se regasesc si pe care sunt tentati sa o citeasca pagina cu pagina printre zambete sau chiar hohote de ras. Cu noua sa carte, cunoscutul performer de stand-up comedy nu spune inca o poveste clasica de iubire, ci scrie acea poveste de iubire traita cu intensitate, la care sunt raportate in mod automat toate relatiile urmatoare.
Bucura-te de o lectura facila, antrenanta si amuzanta care te va face sa privesti relaxat, dintr-o perspectiva amuzanta relatiile pe care le-ai experimentat!
“Suge-o, Andrei!” este o carte scrisa cu umor, asteptata cu nerabdare de iubitorii stilului lui Andrei Ciobanu, binecunoscut in mediul online datorita cartii care a atras cititorii prin titlul extravagant – “Suge-o, Ramona!”. Comanda si tu cea mai noua carte al lui Andrei Ciobanu – “Suge-o, Andrei!” cu 15% discount de pe Carturesti.ro si ai, in plus, impachetare cadou si transport gratuit (peste 75 de lei).

Comentarii