Nu expira

Carturesti.ro iti ofera 10% reducere la volumul „Povestea fetitei pierdute” o carte moderna, contemporana, publicata de editura Pandora M in 2017 si scrisa de Elena Ferrante. Adauga in biblioteca cel de-al patrulea volum din Tetralogia Napolitana care continua povestea de prietenie dintre Lila si Elena si descopera intr-o lectura deosebit de placuta cele mai interesante intamplari prin care cele doua personaje feminine trec la varsta maturitatii.
Considerata de catre The New York Times una dintre cele mai mari romanciere contemporane, Elena Ferrante aduce in fata publicului un nou volum al celei mai citite si apreciate povesti despre prietenie. Descopera cat de mult poate dura prietenia adevarata si totodata lasa-te impresionat de atmosfera din Napoli anilor 50! Cartea dezvaluie dintr-o maniera simpla si usor de inteles si de parcurs fricile, emotiile, sperantele si dezamagirile personajelor, astfel incat fiecare pasaj parcurs isi lasa amprenta asupra cititorului printr-o exprimare plina de sinceritate si naturalete.
Profita de oferta Carturesti.ro pentru a comanda cele mai apreciate aparitii literare ale momentului, precum volumul 4 din Tetralogia Napolitana de Elena Ferrante! Acest ultim volum al autoarei este unul remarcabil care iti aduce momente de lectura incitante si, in plus, il poti avea la un pret special, cu 10% discount si livrare rapida oriunde in tara.

Comentarii