Nu expira

Carturesti a redus pretul documentarelor Discovery pe DVD, acum pornesc de la numai 4 lei! Daca esti pasionat de istorie, de societate, de necunoscut, de mediul inconjurator, de cele mai interesante descoperiri si esti curios sa afli cele mai recente noutati in domeniile tale de interes, intra in posesia DVD-urilor Discovery din aceasta oferta.

Iubitorii de istorie se pot bucura de materiale video precum Americanii au ales: Barack Obama, Misterul placutelor de la Sinaia, Deportarile din Baragan. Cei care iubesc emisiunile despre viata animalelor se pot delecta cu documentare precum Pradatori gigantici – Atacul cangurilor ucigasi, Doctorii de dinozauri – Sexul la dinozauri.

Din oferta fac parte serii binecunoscute, precum Afla totul despre … Serpi, Insectele ucigase, Balene, Caracatite, Delfini, Stiluri de lupta, Curiosity, Animal Planet Pariu cu Natura. Vizioneaza documentarele preferate oricand doresti, chiar in fata propriului televizor. Este simplu sa te lasi fascinat de cele mai incitante descoperiri, de la seriile istorice si pana la noutati din lumea animalelor.

Comentarii