Nu expira

Descopera online pe Cartepedia.ro cele mai interesante lecturi ale momentului si, in plus, primesti cadou un voucher de 25 de lei la orice comanda in valoare de peste 200 lei.
Indiferent de genul literar preferat, acum ai o oferta speciala care iti va spori pofta de lectura. Poti gasi la preturi cu reducere cele mai noi aparitii din categoriile carte de fictiune, non-fictiune, carte pentru copii – povesti pentru copii, carti cu activitati, carti de colorat si interactive, dar bestseller-urile momentului.
Adauga in biblioteca noi volume precum cele mai recente adaptari in limba romana – Povestea fetitei Pierdute (Elena Ferante), Stanca lui Tanios (Amin Maalouf), Femeia cu parul rosu (Orhan Pamuk) sau cele mai apreciate colectii fiction, precum Harry Potter de J.k. Rolling.
Poti comanda literatura universala, literatura romana, romane istorice si teatru, poezie, dar si o multime de carti si ghiduri practice, lecturi motivationale sau de dezvoltare personala. In categoria literatura pentru cei mici, ai la dispozitie o gama variata de carti, de la povestile clasice si pana la cele mai moderne enciclopedii ilustrate.
Acseta este cel mai bun moment sa te bucuri de lectura, deoarece pe Cartepedia.ro comenzile tale sunt insotite de vouchere cadou. Alege, de exemplu, carti in valoare de peste 200 de lei si primesti garantat un voucher de 25 de lei!

Comentarii