Nu expira

Descopera online cele mai bune carti pentru vacanta, in oferta Cartepedia.ro! Ai 25% discount pentru intreaga lista de 100 de carti pentru copii si adulti recomandate in vara aceasta!
In vacanta, ai mai mult timp la dispozitie pentru a te relaxa cu momente placute de lectura. Inspira-te folosind lista de 100 carti de citit in vacanta care contine recomandari pentru cei mici si pentru cei mari, pentru pasionatii de literatura sau pentru cei care sunt in cautare de carti motivationale si de dezvoltare personala. Poti alege literatura, volume clasice si cele mai apreciate carti de fictiune din seriile de autor Cronicile din Narnia sau Harry Potter sau
literatura pentru copii cu lecturi adorate de cei mici, precum Aventurile lui Tom Sawyer, Charlie si fabrica de ciocolata, Heidi – fetita muntilor, Dosarul unei vacante de groaza sau Gelsomino in tara mincinosilor.
Fie ca iti plac romanele siropoase, povestile de dragoste cu final neasteptat sau vrei sa te delectezi cu volume premiate precum Cele o sută de mii de regate, de N.K. Jemisin – roman nominalizat la premiile Nebula, Hugo si World Fantasy; Eu sunt Malala, de Malala Yousafzai; Un barbat pe nume Ove, de Fredrik Backman, acum le poti gasi pe toate la preturi cu cu 25% reducere pe Cartepedia.ro.

Comentarii