Nu expira

Cartepedia.ro a pregatit preturi cu reduceri la cartile pentru copii ale editurii Arthur. Economoseste pana la 40% la achizitia celor mai indragite volume ale literaturii adresate celor mici.
Alaturi de joaca, lectura ocupa un loc important in dezvolarea inteligentei si imaginatiei celor mici. In aceasta oferta poti gasi carti atractive pentru copii mici si pentru adolecenti scrise de autori cunoscuti, precum Jeff Kinney, Rachel Renee Russell, Rick Riordan, Roald Dahl, J.K.Rowling.
Descopera serii de carte concepute pentru a le transmite celor mici notiunile de care au nevoie in fiecare etapa de dezvoltare. Poti opta, de exemplu, pentru seria de carti frumos ilustrate Animalele de la ferma, Animalele de la savana, Animalele si recordurile lor, Animalele de noapte, care ofera o minunta experienta vizuala copiilor care nu stiu inca sa citeasca. Pentru perioada de preadolescenta, sunt potrivite seriile de carte Marele Nate, Insemnarile unei Pustoaice sau seria bestseller Jurnalul unui pusti, care ilustreaza cu umor aventurile lui Greg Heffley.
Descopera lumea cartilor alaturi de copii, oferindu-le acestora cele mai interesante volume aparute in cadrul editurii Arthur, precum Micul Print, Vrajutorul din Oz, Aventurile lui Huckleberry Finn, Aventurile lui Peter Iepurasul pe care le gasesti acum online, pe Cartepedia.ro, la preturi cu discount pana la 40%!

Comentarii