Oferta expirata

Comanda cartile preferate de pe Cartepedia.ro si primesti garantat o carte cadou! La orice comanda care contine volume editate de Publica, Victoria Books sau Narator beneficiezi gratuit de cartea “Viata acestui baiat” de Tobias Wolff.
Bucura-te de momentele de lectura alegand titluri interesante din domeniile tale preferate – afaceri, literatura, psihologie, fictiune! Ai la dispozitie o gama larga de titluri din categorii diferite, de la biografii, memorii si jurnale si unor oameni care te pot inspira si pana la cele mai intersante romane de literatura sau non-fictiune.
Poti opta pentru autori ai editurii Publica daca esti in cautarea unor carti actuale, bestseller-uri ale momentului, fictiune, non-fictiune si stiinte sociale, serii de carte apreciate semnate de Richard Branson, Dan Ariely, John Kotter sau pentru carti de la editura Victoria Books care contin autobiografii si biografii ale personalitatilor din muzica, film, politica si sport.
Pe Cartepedia ai la dispozitie peste 350 de carti de la editurile Publica, Victoria Books sau Narator printre care gasesti cu siguranta favoritele si care iti aduc un cadou special – volumul “Viata acestui baiat” a autorului Tobias Wolff, o carte care ilustreaza memoriile copilariei anilor 1950 si care impresioneaza prin modul de a ilustra amintirile, experientele, cruzimile si bucuriile adolescentei acestei perioade.

Comentarii