Oferta expirata

Pe Cartepedia.ro ai 20% discount si un cadou special – cartea Asteptandu-l pe Bojangles de Olivier Bourdeaut, un roman fermecator despre viata unui cuplu asa cum este vazuta prin ochii copilului care se alatura vietii celor doi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie doar sa comanzi carti de la Editura Nemira in valoare de peste 60 de lei.
Nemira este una dintre cele mai importante edituri romanesti care publica autori cu reputatie de la noi din tara si din strainatate. Fie ca esti pasionat de literatura science-fiction, fie ca iti place sa citesti literatura, istorie, politica, religie, lucrari de filosofie sau ai nevoie de un ghid practic, ai toate sansele sa gasesti titlurile preferate. Descopera printre zecile de carti disponibile cele mai importante romane ale momentului, dar si cele mai vandute serii publicate de scriitori celebri precum Julian Barnes, Stephen King, Sven Hassel, Rodica Ojog Brasoveanu, Valentin Nicolau, George Banu si multi altii.
Profita de oferta speciala Cartepedia.ro pentru a adauga in biblioteca volumele pe care ti-ai propus sa le citesti. Comenzile de carti Nemira cu valoare de peste 60 de lei iti aduc reducere de 20% si gratuit, in limita stocului disponibil, romanul Asteptandu-l pe Bojangles de Olivier Bourdeaut, castigator al Marelui Premiu RTL-Lire.

Comentarii