Nu expira

Economiseste pana la 42% din pretul telefoanelor si al accesoriillor pentru telefoane mobile de pe Carrefour Online! Ai acces la cele mai cunoscute branduri Samsung, Sony, Allview, Nokia, Eboda si sansa de a economisi sume care depasesc chiar si 800 de lei.

Gasesti telefoane inteligente, aparate dual SIM, cu tehnologii de ultima ora, la cele mai profitabile preturi. Din oferta fac parte modele de top, precum Samsung Note 3, Samsung Galaxy 4 sau Xperia de la Sony.

Profitand de discounturile practicate in aceasta perioada de Carrefour Online, iti poti achizitiona telefoane mobile de la preturi minime de 59,90 lei si accesorii utile pentru mobil, precum cablurile de date sau sistemele hands-free, de la 29.20 lei. Optiunile tale pot fi diverse, cele peste 20 de modele de telefoane mobile si accesorii pentru mobil din promotie oferindu-ti posibilitatea de a alege aparatul perfect pentru nevoile tale de comunicare si entertainment.

Carrefour Online are transport gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea totala de 300 lei. In plus, produsele electronice si electrocasnice beneficiaza de livrare speciala, adica ajung in maximum 2 zile lucratoare la adresa specificata, in functie de disponibilitatea ta de a primi coletul.

Comentarii