Nu expira

Carnaval24.ro te asteapta cu o selectie speciala de costume populare pentru copii. La preturi incepand cu 95 lei, poti alege modele de costume populare pentru botez sau pentru varste mai mari, in care copiii tai vor arata absolut superb.

Cauti o tinuta prin care copilul tau sa se remarce la serbari sau la ocazii speciale? Nimic nu este mai potrivit decat un costum national romanesc creat special pentru copii. Broderiile inspirate din portul traditional romanesc si detaliile croielilor fac aceasta imbracaminte speciala.
In aceasta oferta, poti gasi costume nationale cu preturi accesibile, de la numai 95 de lei pentru modele din 3 piese – pantaloni, bluza, panglica cu tricolor pentru baietei, dar si o categorie aparte de tinute complete de botez compuse din fustita cu sort, camasa cu vestuta, paltonas, marama alba, botosei asortati, panglica cu tricolor pentru fetite si din pantalon, camasa cu vestuta, paltonas, caciulita asoratata, botosei asortati, panglica cu tricolor pentru baietei.

Acum ai preturi mici la costume populare pentru copii pe Carnaval24.ro! Descopera toate modelele speciale de port traditional pentru copii, perfecte atat pentru tinute de botez, cat si pentru petreceri sau serbari scolare, si alege cel mai potrivit costum pentru copilul tau.

Add Favorites
Comentarii