Nu expira

Carnaval24.ro iti ofera o gama diversificata de accesorii si cadouri pentru carnaval plus costume Star Wars pentru copii la preturi de la 152 de lei!
Copiii se pot trasforma in personajele preferate din “Razboiul stelelor” folosind masti sau costume complete, create pentru fiecare rol in parte. Cu aceste costume lucrate cu atentie la detalii, fiecare copil va putea imbraca la gradinita, la petrecerile tematice, de Halloween sau atunci cand se joaca impreuna cu prietenii tinute apreciate fie ca prefera eroi negativi, fie ca sunt fani ai personajelor care lupta impotriva Imperiului Galactic.
Fanii celui mai faimos lord din galaxie, se pot transpune in rolul pe care il admira purtand masca si casca Darth Vader alaturi de costumul Darth Vader. Alaturi de costumele Star Wars Darth Vader, sunt disponibile costume The Inquisitor, costume Darth Maul, costume pentru membrii fortei de elita a Imperiului Galactic din Star Wars si multe altele.
Pentru fetitele puternice si optimiste, poti alege costume precum Rey Deluxe The Force Awakens, in timp ce pentru baieteii care vor sa lupte impotriva fortelor raului, poti opta pentru costum complet Pilot X-Wing!
Descopera super ofertele Carnaval24.ro la costume Star Wars pentru copii incepand de la 152 lei si joaca va deveni mai distractiva si mai creativa!

Add Favorites
Comentarii