Nu expira

Descopera o gama variata de produse sanitare si obiecte pentru amenajarea baii pe Evivo.ro precum capac WC pentru copii, cu reductor inclus, la pret special.
Amenajeaza baia intr-un stil modern si cat mai practic, astfel incat si copiii si adultii sa se bucure in aceeasi masura de maxima functionalitate si confort. Pentru a obtine spatii optimizate si aranjate intr-un mod cat mai elegant, foloseste accesorii recomandate pentru familiile cu copii, usor de utilizat chiar si catre cei mici.
De exemplu, in locul reductorului clasic pentru copii, poti opta pentru un capac de toaleta hibrid cu reductor inclus, realizat din rasini termoplastice, non-toxice, material Durolite ®, care garanteaza utilizare usoara si confort perfect.
Datorita prinderii in perfecta siguranta de capacul toaletei, reductorul este rezistent si stabil. Forma sa este special aleasa pentru ridicare si lasare usoara, astfel incat cel mic sa il poata utiliza fara ajutor, iar culoarea alba se potriveste perfect in designul oricarei bai moderne.
Prinde ofertele speciale pentru articole de amenajare a baii conform exigentelor intregii familii. Acum ai pret cu reducere pentru capac WC cu reductor pentru copii Metaform baby`n family la pret cu reducere pe Evivo.ro alaturi de o gama variata de produse sanitare de cea mai buna calitate.

Comentarii