Nu expira

Descopera preturile cu 10% discount disponibile pe bTime.ro pentru colectia Rothenschild si alege cele mai elegante cutii de depozitare pentru ceasurile tale preferate.

Pentru ca iti plac ceasurile si vrei sa ai la fel de multa grija de ele si atunci cand nu le porti la mana, ai la dispozitie o gama larga de modele de cutii de depozitare pentru ceasuri Rothenschild realizate din lemn. Folosindu-le te asiguri ca accesoriile tale pretioase se pastreaza in deplina siguranta.
Cutiile pentru ceasuri Rothenschild sunt spatioase si pot fi folosite, in functie de dimensiunea aleasa, pentru 2, 8 10 sau chiar 56 de ceasuri. Ele se remarca prin designul cu aspect retro dat de utilizarea lemnului ca principal material de realizare si sunt apreciate pentru calitatea finisajelor atat la exterior, cat si la interior, unde, captuseala de calitate minimizeaza orice risc de a zgaria sau deteriora ceasurile. Datorita spatiului generos din interior, poti pastra fara probleme orice ceasuri de orice marime – ceasuri sport, ceasuri de zi sau ceasuri elegante.

Alege cutie pentru ceasuri Rothenschild cu 10% reducere de pe bTime.ro si bucura-te de cel mai bun raport calitate pret si produse 100% originale de la distribuitori autorizati.

Comentarii