Nu expira

Alege adidasi pentru alergat din magazinul Bravosport.ro si ai pana la 50% reducere de pret.

Fie ca alergi pentru a te mentine in forma sau esti alergator profesionist, acum ai la dispozitie noua colectie de adidasi pentru barbati care ofera un plus de confort si rezistenta la purtare.

Poti gasi modele variate de la branduri renumite, precum Adidas, Donnay, Hi Tec, New Balance, Nike, Puma, Reebook, Salomon.

Din aceasta oferta fac parte modele variate de adidasi pentru alergat, create pentru trail si teren accidentat pentru munte, dar si pentru asfalt si beton pentru oras, in functie de nevoile si preferintele tale. Toate modelele sunt confectionate din materiale speciale care ajuta pielea sa respire si asigura stabilitate si amortizare in timpul alergarii. Astfel, poti folosi de fiecare data cand faci sport echipamentul care ti se potriveste si care te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate atat in aer liber, cat si pe banda de alergat.

Profita de oferta Bravosport.ro – adidasi pentru alergat cu pana la 50% reducere – si alege modelul de incaltaminte care iti ofera cel mai mare confort in timpul miscarii. Datorita calitatii exceptionale, acestia se potrivesc tuturor tipurilor de alergatori – incepatori sau profesionisti.

Comentarii