Nu expira

Fiecare tip de piele are nevoie de un tratament special. Descopera in magazinul Bottegaverde.ro produsele cosmetice perfecte pentru tine, la preturi accesibile cu pana la 70% discount.

Orice femeie isi doreste o piele frumoasa, care sa isi arate varsta. Descopera oferta care contine o gama larga de produse cosmetice din ingrediente naturale, formulele unice si substantele active patentate pentru o fata mai luminoasa si un ten mai tanar.
Persoanele care isi doresc un aspect fresh si neted al tenului, gasesc pe stoc creme de fata de zi cu acid glicolic si extracte de fructe potrivite pentru tenul uscat, grass au mixt. Cele care isi doresc un tratament anti-aging zilnic, fara sa renunte la hidratare, se pot bucura de produs dedicat pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, bogat in principii active hidratante si anti-imbatranire.
Pentru a imbunatati aspectul pielii fetei, gatului sau decolteului, dar si pentru a ingriji zona sensibila din jurul ochilor, poti folosi creme cu formule specifice, cu proprietati elasticizante si cu efect tensionant care imbunatatesc elasticitatea.

Alege produsele cosmetice perfecte pentru ritualurile tale de ingrijire a pielii. Bottegaverde.ro iti ofera, acum, preturi cu reducere de pana la 70% si promisiunea unui ten frumos si luminos, indiferent de varsta.

Add Favorites
Comentarii