Nu expira

In magazinul online Bottegaverde.ro a inceput Black Friday cu discounturi de pana la 80% la toate produsele! Descopera gamele de ingrijire pe baza de ingrediente naturale – flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone din intreaga lume.
Cosmeticele produse din ingrediente naturale si-au dovedit avantajele de-a lungul timpului, fiind sanatoase si eficiente. Indiferent de varsta, in aceasta oferta poti gasi produse de make-up, produse pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, parfumuri pentru orice fel de preferinte si o colectie variata de seturi cadou pentru femei si barbati. Descopera cele mai apreciate game de cosmetice Botega Verde, precum Argan del Marocco din care fac parte geluri si creme de baie cu textura cremoasa si parfum intens, Goji Perfect sau MieleExpertise cu tratamente de intinerire pentru tenul matur, Lavanda si Menta cu o serie de cosmetice cu propietati miraculoase si parfum intens. Pentru a actiona impotriva celulitei, poti opta pentru produsele speciale cu ingrediente ultra-active din gama Cancellulite.
Prrofita de reducerile de pana la 80% din cadrul campaniei Black Friday din magazinul online Bottega Verde.ro si adauga in trusa de cosmetice cele mai eficiente tratamente de infrumusetare, produse de make up, parfumuri relizate din ingrediente naturale prin cele mai inovative tehnologii ale momentului!

Add Favorites
Comentarii