Nu expira

Descopera preturile reduse cu 25% pentru cartile de activitati ilustrate de la Usborne, carti in limba engleza recomandate pentru copii si adolescenti. Poti comanda exemplarele preferate pentru activitati si lectura in limba engleza de pe Books-express.ro.
Pentru copiii si adolescentii familiarizati cu limba engleza, dar si pentru cei care vor sa isi dezvolte si mai mult abilitatile de comunicare si interactionare, ai la dispozitie o gama variata de titluri Usborne, precum: Peep Inside a Fairy Tale: Sleeping Beauty, Pull-back Busy Train, Cut-Out Paper Dolls, First Sticker Book New York, 1001 Things to Spot in the Sea, Maps Activity Pad, Wipe-Clean Grammar & Punctuation 7-8, Traditional Costumes from Around the World Sticker Book, Make Your Own Comics, Sticker Dolly Dressing Fashion Designer Autumn and Winter Collection. Aceste carti editate in engleza contribuie la dezvoltarea cunostintelor copiilor de toate varstele, le incurajeaza imaginatia si ii ajuta sa isi imbogateasca vocabularul. In functie de preferinte, poti opta pentru carti de lectura sau carti ilustrate si intractive ideale pentru activitati distractive si educative deopotriva.
Cartile sunt foarte frumos ilustrate, in imagini colorate attractive pentru cei copii.
Profita de campania 25% reducere la cartile de activitati Usborne disponibila pe Books-express.ro si comanda cartile in engleza recomandate pentru orice biblioteca bine documentata.

Add Favorites