Nu expira

Pe Books-express.ro, cartile de medicina au pana la 50% reducere.

In aceasta oferta gasesti o selectie variata de carti de specialitate, ghiduri de cardiologie si atlase de anatomie, scrise in romana si engleza, de autori cunoscuti precum Stuard J. Hutchinson, Joseph Loscalzo, Douglas P. Zipes, Valentin Fuster, Michael Y. Henein si altii. Descopera, cu ajutorul acestei promotii, cele mai interesante studii din domeniul medicina-cardiologie, fie ca esti student la medicina si ai nevoie de materiale educationale pentru formarea ta profesionala, fie ca iti doresti ghiduri de specialitate recomandate clinicienilor.
Descopera carti complexe de medicina care prezinta domenii noi, iti aduc in fata opinii diverse si descoperiri de ultima ora, utile atat pentru specialistii in cardiologie, cat si pentru cei in medicina interna sau imagistica. Parcurcand texte logice, structurate atent si insotite de scheme si fise detaliate, vei putea intelege mai usor notiunile de care ai nevoie pentru scopuri profesionale.

Comanda de pe Books-express.ro carti de medicina editate de Springer, Oxford University Press, Humana Press Inc., Academic Press, LWW si ai cu pana la 50% reducere la pretul acestora plus livrare express.

Add Favorites
Comentarii