Oferta expirata

Books-Express.ro ofera pana la 25% discount la cartile din colectia World of Warcraft, care contin cele mai fascinante povesti din spatele jocului.
Daca ai fost captivat de lumea Azeroth si ai exporat-o cu ajutorul jocurilor PC World of Warcraft, acum, cartile iti ofera o noua perspectiva asupra acesteia. Descopera volumele World of Warcraft Chronicle, Rise of the Horde, Shadows of the Horde, Stormrage si altele, apreciate atat pentru aventurile fascinante pe care le ilustreaza, cat si pentru grafica impresionanta.
Poti incepe lectura cu volumele Rise of the Horde in cazul in care vrei sa iti reamintesti evenimentele petrecute inaintea primei lupte intre oameni si orci sau cu volumele The Last Guardian care povestesc aventurile din jocul Warcraft 1. Fiecare dintre cele 18 carti World of Warcraft contine legende despre curaj, tradare, eroi si raufacatori, care te vor introduce intr-o noua dimensiune si iti vor oferi o lectura foarte captivanta.
Descopera pas cu pas detaliile care i-au cucerit de-a lungul timpului pe toti fanii jocului World of Warcraft. Le poti gasi acum in colectia vasta de carti semnate Christie Golden, Richard A. Knaak, Aaron Rosenberg, Aron Sparrow, Dan Jolley diponibila la super oferta pe Books-Express.ro. Comanda-ti preferatele si te vei bucura de cele mai interesante momente de lectura plus economie de 25% din pret.

Comentarii