Oferta expirata

Cartile si manualele editurii Aramis au 20% discount pe Bookcity.ro!
Ofera-le copiilor toate materialele didactice de care au nevoie la gradinita si la scoala! Daca pe lista pentru noul an scolar se gasesc carti de colorat, carti cu activitati, carti cu povesti, profita de aceasta super oferta din care poti alege cele mai frumos colorate serii de titluri captivante pentru cei mici.
Ai la dispozitie cartile pe care orice copil ar trebui sa le descopere, recomandate atat pentru perioada gradinitei precum Pinocchio, Lupul si cei sapte iezi, Alba ca Zapada, Bambi, Motanul incaltat, Rapunzel, cat si pentru lista de lecturi scolare, precum cele din seria Cartea Copiilor Isteti – Batranul si Marea, Chemarea Strabunilor, Aventurile lui Tom Sawyer, Heidi.
Ii poti incuraja pe copii sa indrageasca lectura de la cele mai mici varste cu ajutorul cartilor Cele mai frumoase basme romanesti, Cele mai frumoase povesti si le poti oferi cel mai bun suport pentru a descoperi notiuni interesante din seriile de carti pentru copii Sa invatam … Bunele maniere, Despre animalele de companie; Sa descoperim … Viata la firul ierbii, Ferma, Vietuitoarele salbatice din padure, Copacii; Jocuri logice pentru scolari.
Profita de oferta Bookcity.ro – cartile pentru copii editurii Aramis cu 20 reducere si achizitioneaza manuale, auxiliare, dictionare si carti de povesti necesare pentru acest an scolar!

Comentarii