Nu expira

Alege costume de baie modelatoare pentru zona abdomenului ca sa arati senzational la plaja sau la piscina, indiferent de silueta. Pe BonPrix.ro, ai peste 250 de modele de costume de baie marimi mari XXL si peste, intr-o gama variata de costume de baie la moda, marimi XXL, cu 25% reducere.
In aceasta vara sunt foarte apreciate costumele de baie care subliniaza feminitatea si ascund micile imperfectiuni sau defecte ale siluetei prin design, culoare, accesorii aplicate.
Femeile care nu au un abdomen ferm, de exemplu, au la dispozitie modele variate de costume de baie din spandex si polyester care ofera senzatia de confort si modeleaza zona burtii. Opteaza pentru costume de baie intregi cu croiala speciala, precum drapajele din jurul taliei, costume de baie in doua piese cu slip cu talie inalta sau costume de baie colorate care creeaza efecte de subtiere a siluetei, disponibile in marimi XXL.
O categorie aparte de tinute de vara potrivite pentru femeile care vor sa mascheze imperfectiunile din jurul taliei, precum colaceii inestetici, sunt si costumele de baie tankini sau costumele de baie rochita la moda in 2017. Acestea sunt foarte comode si, in plus, ofera libertate pentru activitati recreative precum sporturile pe plaja.
Profita de oferta BonPrix.ro si alege din cele peste 65 de modele de costume de baie modelatoare XXL cu 25% reducere care ofera efect de netezire a zonei abdomenului si taliei.

Add Favorites
Comentarii