Nu expira

Prinde oferta promotionala de pe Blackview.ro si alege smartphone-ul preferat! Ai 17% reducere la Blackview Ultra Plus in variantele gold, silver, grey.

Daca iti doresti un smartphone dual sim performant, Blackview Ultra Plus poate fi cea mai buna alegere a momentului. Telefonul are un design elegant, ultraslim, eran curbat si carcasa realizata din metal, rezistenta, aderenta la atingere pentru o manevrare practica si usoara. Desingul este foarte bine completat de echiparea care garanteaza performante la utilizare. Bucura-te standarde foarte bune, unghiuri largi de vizualizare, camera cu imagini in culori naturale, o baterie puternica si posibilitatea de utilizare dual sim a noului Blackview Ultra Plus, pe care il poti gasi online la pret cu 17% reducere si garantie 24 de luni!

Blackview Ultra Plus are tot ce iti trebuie daca esti in cautarea unui telefon inteligent cu design modern si sistem de operare Android la un pret mic! Profita de oferta Blackview.ro si alege smartphone-ul ieftin Blackview Ultra Plus disponibil in trei variante de culoare si configuratie hardware care garanteaza performante exelente de utilizare , rapiditate, stabilitate si fiabilitate!

Add Favorites
Comentarii