Oferta expirata

Pe Bilete.ro iti poti rezerva locuri la super concertul Kings of Leon – Walls Tour in Romania care va avea loc pe 17 iunie, in Bucuresti, pe Arena Nationala pentru a-i asculta live pe idolii rock din Nashville. Profita de oferta si alege bilete la preturi mici, de la 95 de lei!
Trupa Kings Of Leon isi promoveaza si in Romania noul album intitulat Walls, intr-un super show muzical pe care nu ar trebui sa il ratezi. Asculta noile compozitii ale trupei americane formate din Anthony Caleb Followill (vocal, chitara ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal) and Michael Jared Followill (chitara bass, back vocal) si Cameron Matthew Followill (chitara, back vocal), dar si singleurile lor cunoscute in intreaga lume, precum Sex on Fire sau Use Somebody.
Concertul este adresat tuturor celor care iubesc stilurile hard rock, alternative rock si garage rock si este deschis de indragita cantareata americana Laura Pergolizzi (LP) care a ajuns in topurile muzicale din intreaga lume cu hitul Lost On You.
Profita de super oferta de pret si rezerva-ti bilete la preturi de la 95 de lei pentru a te bucura de prezenta in Romania a show-ului Kings of Leon – Walls Tour, 17 iunie, Arena Nationala, Bucuresti!

Comentarii