Nu expira

Fiecare cuplu care se pregateste de nunta viseaza sa gaseasca modelul perfect de verighete. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor celor care sunt in cautare de inele de nunta, La Rosa are o oferta speciala – 25% discount la toate verighetele din portofoliu.

Verigheta este cea mai importanta bijuterie pe care o persoana o poarta. Desopera magazinul online in care poti renunta la compromisuri atunci cand alegi verighetele de nunta. Ai la dispozitie o gama larga de modele originale si elegante. Datorita realizarii manuale de mare finete, acestea se remarca printr-un rafinament aparte. Poti alege modele exclusiviste, cu elemente de gravura sau accesorizare speciala sau modele clasice, dupa preferinte. Alege bijuteriile de nunta potrivite din colectiile de verighete La Rosa si beneficiezi de gravura gratuita pentru a personaliza intr-un mod inedit aceste bijuterii.

Profita de reducerile exclusive la final de sezon oferite de La Rosa si alege modele de verighete disponibile in stoc. Acum, ai 25% reducere la toate verighetele din portofoliul La Rosa, livrare rapida si transport gratuity pentru o nunta asa cum iti doresti!
Cele peste 1000 de modelele de verighete din oferta sunt realizate din aur de 14K, 18K si platina.

Comentarii