Nu expira

Pentru copiii pasionati de magie, BestKids.ro a pregatit o super oferta la trusele magice. Seturile din gama “Trucuri de magie” au 20% reducere si livrare rapida.

Copiii sunt fascinati de trucurile magice. Fascinatia este, insa, si mai mare atunci cand pot face ei insisi magie. Cu ajutorul jucariilor magice, fiecare copil isi poate surprinde publicul si, in acelasi timp, isi poate dezvolta indemanarea, atentia, imaginatia si creativitatea.
Din acesta oferta la gama „Trucuri de magie” fac parte numeroase seturi, precum Setul dilemelor, Setul enigmelor, Setul expertului, Setul metamorfozelor, Setul misterelor, Setul surprizelor, Setul curiozitatilor recomandate pentru invatarea de tehnici simple de magie. Fiecare set este insotit de instructiuni astfel incat copiii sa poata realiza cu usurinta si in siguranta trucurile magice.
De exemplu, copilul ii va putea uimi pe cei din jur cu ajutorul trucurilor de multiplicare, a celor de telepatie sau prin disparitia fara urma a obiectelor. Vor putea face paharele sa pluteasca, vor putea transforma servetelele in apa si vor invata multe alte trucuri care sfideaza legile firesti ale naturii.

Incurajeaza-i pe cei mici sa descopere secretele magiei! Comanda trusele de magie din gama “Trucuri de magie” cu 20% reducere disponibile pe BestKids.ro pentru activitati placute si distractive pentru copii!

Add Favorites
Comentarii