Nu expira

Pe Bestkids.ro, ai super oferta la Skwooshi plastilina care nu se usuca niciodata. Beneficiezi de cel mai bun pret pentru plastilina in cutie si pentru seturi complete de activitati cu plastilina.

Jocul cu plastilina este o activitate distractiva si creativa atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Atunci cand este aleasa o plastilina de calitate, usor de modelat, care nu se usuca si se poate curate usor, cei mici se pot juca in voie, iar parintii nu trebuie sa se ingrijoreze pentru urmele de pete sau mizerie.
Daca micutul tau este pasionat de modelat, plastilina Skwooshi de la Irwin Toy este alegerea potrivita atat pentru acasa, cat si pentru gradinita. Acesta plastilina nu se usuca nicioadat si este mereu usor de modelat.
Datorita acestor calitati, plastilina poate fi folosita cu succes pentru modelarea si remodelarea figurinelor preferate. Alege plastilina Irwin Toy in cutie sau seturile de activitati cu plastilina – set Waffe, set Burger, set Skwooshi, care includ plastilina, recipiente de depozitare, accesorii de modelat si de taiat.

Incurajeaza imaginatia si creativitatea celor mici oferindu-le plastilina Skwooshi – plastilina care nu se usuca. O poti gasi intr-o gama variata de seturi de activitati sau ambalata in cutii simple pe Bestkids.ro la cel mai bun pret, de la numai 23 de lei.

Add Favorites
Comentarii