Nu expira

In magazinul BestKids.ro, in colectia de jucarii si jocuri pentru copii – Trucuri de Magie are preturi reduse, cu pana la 26%.

Toti copiii sunt atrasi de trucurile magice, iar atunci cand le pot realiza singuri, distractia este garantata. Descopera in aceasta oferta promotionala la jucarii pentru copii, seturi de magie dedicate celor mici, cu ajutorul carora iti poti surprinde prichindelul cu activitati distractive pe gustul lui.
Ai la dispozitie seturi de magie, dar si carti de magie cu trucuri usor de realizat care il vor captiva si ii vor pune la treaba imaginatia. Gasesti, la preturi mici, de la numai 45 lei trucuri de magie care te invita in lumea misterelor, enigmelor, surprizelor, curiozitatilor, dilemelor, metamorfozelor sau trucuri de magie pentru experti.
Foloseste aceste jocuri cu trucuri de magie pentru a stimula inteligenta copilului. Acesta va invata sa fie creativ, va fi mai curios, va fi mai indemanatic. Este suficient sa invete chiar si un singur truc, dar acest truc de magie il va ajuta sa arate celorlati copii ca el stie sa faca ceva special, poate chiar unic in grupul lui de prieteni si colegi.

Cu articolele pentru copii din colectia Micul Magician, cei mici isi pot uimi publicul prin trucuri de multiplicare, telepatie, obiecte inteligente si pot demonstra tuturor ca imaginatia si creativitatea dau oricui superputeri de magician.

Profita de aceasta oferta si alege colectia de trucuri magice care il vor cuceri pe cei mici. Beneficiezi de pana la 26% reducere la jocurile si seturile de magie si transport rapid in maximum 48 de ore la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii