Nu expira

Gaseste caruciorul perfect pentru copilul tau in oferta Bestkids.ro – 15% discount la carucioare.

Acum, poti alege dintr-o varietate de modele de carucioare disponibile cu pret redus, astfel incat sa ii oferi copilului tau confort sporit pe parcursul fiecarei plimbari, iar tu sa ai parte de un mod practic si usor de manevrare si depozitare a acestui accesoriu, indispensabil in perioada de varsta 0-3 ani. Poti opta pentru carucioare de vara foarte usoare, care se manevreaza rapid, se pliaza si pot fi depozitate in spatii mici sau pentru carucioare accesorizate cu landou, scaun auto si scaun carucior, care vin in intampinarea dorintelor parintilor in cautare de solutii complete pentru deplasarile bebelusului. Toate modele sunt conceput pentru a spori siguranta in deplasare, fiind dotate cu centuri de prindere in 5 puncte.

Orice model de carucior pentru copii ai alege – clasic, sport, 3 in 1 – te poti bucura de calitate excelenta garantata de Peg Perego, Inglesina, Concord, Bertoni-Lorelli, DHS Baby, Hauck, branduri cu o vasta experinta in fabricarea de produse destinate copiilor.

Descopera in magazinul Bestkids.ro o gama larga de carucioare pentru copii la cel mai bun raport calitate /pret si comanda la costuri mici, de la numai 162 lei dupa aplicarea discountului de 15%, accesoriul perfect pentru plimbarile confortabile impreuna cu bebelusul!

Add Favorites
Comentarii