Nu expira

Bestkids.ro are oferte speciale pentru karturi. Poti gasi peste 50 modele de kart-uri pentru copii si adulti cu pana la 25% discount de pret!
Pedalatul poate fi o activitate placuta si distractiva pentru copii si adulti. Orienteaza-te catre karturile care ofera super senzatie pe patru roti si pot fi manevrata de copii cu varste de la 3 ani si adulti. Pentru copii, aceste jucarii de exterior sunt potrivite pentru a dezvolta capacitatea de reactie, capacitatile fizice si abilitatile de manevrare. Fiecare model este usor de controlat si este gandit astfel incat sa ofere siguranta in mers, stabilitate in curbe si franare eficienta. Descopera modele de karturi BERG Toys, Dino Cars, E and Cycles, Ferbedo, Hauck, Stamp disponibile in diferite culori – pentru fete si pentru baieti dintre care poti alege un kart cu structura metalica – foarte rezistent, roti gonflabile, frana de mana actionabila pe ambele roti din spate, scaun si volan ajustabile astfel incat sa ofere confort si usurinta in utilizare.
Comanda modelul de kart care se potriveste perfect nevoilor de miscare in aer liber. Poti gasi cele mai tari jucarii de exterior cu patru roti la preturi speciale, deoarece pe Bestkids.ro beneficiezi de pana la 25% reducere la peste 50 de modele de karturi pentru copii si adulti.

Add Favorites
Comentarii