Nu expira

Pe Bestkids.ro, gasesti cel mai bun pret online pentru kiturile de constructie cu lumini Laser Pegs, dar si pentru o varietate mare de jucarii pentru fete si baieti.
Copiii isi doresc mereu activitati noi, distractive si interesante. De aceea, fie ca le place sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea pentru a se juca, fie ca sunt pasionati de masinute, elicoptere si alte vehicule transformabile, seturile Laser Pegs sunt ideale pentru cei mici.
Cu ajutorul lor, copiii au posibilitatea sa isi construiasca propiile jucarii preferate, in modele diferite.
Din acesta oferta fac parte Kituri de constructie cu lumini Laser Pegs 4 in 1 si 3 in 1, cu ajutorul carora cei mici pot obtine din piese elicoptere, aeronave, masinute cu lumini. Fiecare set contine 2 Laser Pegs, de la 37 si pana la 45 de piese de construit, in functie de model, baza de alimentare triunghiulara si manual de instructiuni.
Recomandate de la varsta de 5 ani, jocurile cu piesele Laser Pegs sunt usor de folosit atat acasa, cat si la gradinita.
Profita de oferta speciala Bestkids.ro si comanda la cel mai avantajos pret oricare dintre Kiturile de Constructie cu lumini Laser Pegs cu piese de construit si lumini, special realizate pentru distractia celor mici.

Add Favorites
Comentarii