Nu expira

Alege jucaria preferata pentru momentele de distractie si relaxare de pe BestKids.ro deoarece ai oferte speciale la colectia Squishy, cu preturi de la 29 de lei!
Jucariile Squishy se afla in topul preferintelor copiilor si adultilor deoarece sunt atractive, interesante si usor de purtat oriunde. In aceasta gama sunt disponibile o multime de modele – jucarie pepene Squishy, jucarie urs panda Squishy, jucarie capsuna Squishy, jucarie oita Squishy, jucarie paine toast Squishy – care pot fi colectionate pentru propriile moment de amuzament sau pentru a face un cadou ingenios celor mici. Jucariile sunt confectionate din spuma poliuretanica, sunt pufoase si revin lent la forma initiala fiind utilizate de catre adulti pentru ameliorarea stresului si a starilor de nervozitate si de catre copii pentru imbunatatirea dexteritatii si a simtului tactil. Jucariile Squishy sunt parfumate, sunt foarte frumos colorate in combinatii cromatice vesele fiind potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.
Materialele de foarte buna calitate din care acestea sunt confectionate le confera rezistenta pentru utilizare indelungata.
Descopera cele mai distractive jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele pe BestKids.ro. Acum, ai super oferta pentru jucariile parfumate Squishy – modele diverse pe care le poti comanda la preturi incepand de la 29 lei. Colectioneaza-le pe toate!

Add Favorites
Comentarii