Nu expira

Descopera online, pe BestKids.ro, toate figurinele amuzante din super animatia momentului – „In cautarea lui Dory”, profita de preturile de la numai 14 lei si alege jucariile preferate ale copilului tau!

Joaca devine si mai distractiva atunci cand copiii sunt inconjurati de personajele animate care ii fascineaza. Completeaza colectia de jucarii a celor mici cu personajele lor favorite din filmul „In cautarea lui Dory”, pe care le gasesti disponibile la oferta, in diferite forme si dimensiuni. Poti alege figurile Finding Dory de plus, figurinele Finding Dory pentru baie sau figurinele Finding Dory transformabile.
Indiferent care sunt personajele preferate ale celor mici – Marlin, Ray, Hank, copiii vor fi fericiti sa intre in lumea minunata a lui Dory si Nemo. Colectioneaza toate jucariile de plus Finding Dory care pot scoate sunete amuzante. Transforma baia intr-un moment mult asteptat de cei mici cu ajutorul jucariilor stropitoare Dory, Marlin, Ray, Hank, Nemo sau starneste-i curiozitatea copilului cu figurinele care se transforma intr-unul dintre personajele animatiei!

Ofera-i copilului aventuri minunate alaturi de cele mai iubite personaje de animatie ale momentului. Le poti alege pe cele care ii plac cel mai mult sau le poti colectiona pe toate, deoarece ai preturi accesibile pe BestKids.ro incepand de la 14 lei!

Add Favorites
Comentarii