Nu expira

Pe Bestkids.ro, gasesti cel mai avantajos pret pentru SkikBot. Cu numai 19.9 lei primesti la tine acasa figurina care pune la treaba creativitatea si imaginatia copiilor din intreaga lume.

Daca ai un copil creativ si gata sa descopere cele mai noi aplicatii iOs si Android, Stikbotul va fi alegerea potrivita pentru cadoul de Craciun. Aceasta figurina inovativa este recomandata copiilor cu varste peste 4 ani si poate fi personajul principal al creatiilor acestora.
SkikBot poate imita miscarea umana, deoarece are componenetele prevazute cu ventuze care pot fi lipite intr-o diversitate de pozitii. Figurina pozeaza in picioare, stand jos au in cele mai cool pozitii, astfel incat poata fi realizate cele mai interesante imagini, videoclipuri cu muzica sau cu voce pe fundal. Incurajeaza-ti copilul sa fie creativ, sa se joace cu SkikBot – vedeta momentului – sa filmeze, sa fotografieze si sa imparta cu prietenii din comunitatea online creatiile sale!

E timpul ca joaca sa tina pasul cel mai noi jucarii interactive si creative! Profita acum de oferta si achizitioneaza cea mai dorita jucarie a momentului, un gadget pe care orice copil pasionat de tehnologie si-l doreste! Pe Bestkids.ro, gasesti cel mai bun pret, doar 19.9 lei si beneficiezi de livrare rapida la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii