Nu expira

Babyneeds.ro are oferta speciala pentru kit-urile de amprente personalizate bebelusi! Descopera numeroase modele de kit-uri de mulaj si amprente cu 15% reducere, special create pentru a pastra amintirea manutei si piciorusului lui bebe!
Fie ca vrei sa ai cele mai frumoase amintiri cu bebe, fie ca esti in cautarea unui cadou potrivit pentru botez, kit-urile pentru amprenta sunt o alegere potrivita. Poti gasi in aceasta promotie kit-uri pentru amprenta Baby Art, Baby Print, Clevamama, Nattou, din care poti face obiecte de decor interesante, precum: albume foto, seturi de sculptura 3D, kituri de mulaj, cutiute cadou, fiecare accesorizate in mod personalizat cu amprentele manutelor si picioruselor. Avantajele acestor obiecte unice sunt personalizarea usoara cu amprenta si posibilitatea de a transmite o emotie aparte prin designuri care mai de care mai deosebite.
Colectioneaza amintiri frumoase din primii ani de viata ai copiilor in cele mai deosebite forme precum fotografii si mulaje 2D cu mana sau piciorul copilasului, rame cu 12 fotografii, cate una pentru fiecare luna din primul an al vietii sale si mulaj al manutelor sau al picioruselor, decoratiune pentru primul Craciun impreuna cu bebe, personalizata cu amprenta si numele copilului! Le poti gasi pe toate la preturi cu 15% discount in oferta mulaje si amprente bebelusi Babyneeds.ro.

Add Favorites
Comentarii