Nu expira

Avon iti ofera cele mai apreciate parfumuri pentru barbati si femei la preturi cu 50% reducere si oferte speciale la o gama larga de produse cosmetice ale brandului: lotiuni de corp parfumate de la 10.99, arome premium pentru el si pentru ea, oricare 2 cu 130 lei si arome pe care le va iubi, de la 22.99 lei.

Descopera parfumuri fresh, in note vibrante, care te surprind in orice moment al zilei, bucura-te de arome elegante, unice, stralucitoare, pe care le poti folosi in momentele speciale in care iti doresti sa porti parfumuri elegante si rafinate. Pentru ea, ai la dispozitie oferte speciale pentru cele mai cunoscute parfumuri Avon, precum Little Black Dress, Incandessence, Today Tomorow Always, Rare Pearls, Perceive, Pur Blanca. Pentru el, poti alege cele mai noi colectii sau arome masculine cu personalitate, precum Individual Blue, Full Speed, Simply Because, Just Play.

Comanda de pe Avon.ro produse cosmetice apreciate, de cea mai buna calitate, fie ca vrei sa te bucuri de oferta parfumuri cu 50% discount sau de promotia pentru lotiuni de corp parfumate, arome premium pentru el si pentru ea, seturi cosmetice.

Comentarii