Nu expira

Pentru a te bucura de confort si comoditate in timp ce faci miscare opteaza pentru echipamente sportive special create pentru femei, precum sutienele sport disponibile pe Astratex.ro la preturi incepand cu 29 de lei.

Un sutien potrivit – care sa ofere sustinerea de care ai nevoie este absolut necesar de fiecare data cand faci sport. Fie ca mergi la sala sau alergi, un sutien sau un top confectionat din material care permite pielii sa respire, dar asigura in acelasi timp o sustinere buna sanilor este ideal. Din aceasta oferta, poti alege la costuri avantajoase sutiene speciale in functie de sportul practicat.
Opteaza pentru sutiene sport din categoria light support, care ofera o sustinerea lejera si se potrivesc activitatilor din categoriile mers rapid, golf, yoga/tai chi, pilates si exercitii de forta de rutina sau pentru un sutien mid support pentru ciclism, patinaj, schi si spinning, cu o croiala speciala care previne deformarea sanilor.
In cazul necesitatii unui nivel ridicat de sustinere, poti alege sutiene cu bratele late, special create pentru activitati antrenate, precum aerobicul, zumba, tenis, squash, alergare, baschet, volei si sarituri.

Descopera in oferta Astratex.ro cele mai accesibile preturi pornind de la 29 de lei pentru sutiene sport plus de o gama variata de lenjerie intima pentru femei!

Add Favorites
Comentarii